Videospeler inladen...

De warmste week: Vlaamse regering geeft driemaal 50.000 euro aan drie goede doelen 

Vlaams minister Sven Gatz en zijn collega Jo Vandeurzen hebben namens de Vlaamse regering driemaal 50.000 euro uitgereikt aan drie goede doelen voor de Warmste week van Music for life: Villa Max, Huis Perrekes en De Wissel. 

Minister van Cultuur Sven Gatz en minister van Welzijn Jo Vandeurzen hebben namens de Vlaamse regering telkens 50.000 euro gegeven aan drie goede doelen: Villa Max, Huis Perrekes en De Wissel. Ze zijn dat zelf komen aankondigen in Wachtebeke bij de Warmste week van Music for Life.

Villa Max is een vereniging uit Hemiksem die voor gezinnen met een ongeneeslijk kind een week vakantie verzorgt. Huis Perrekes in Geel-Oosterlo voorziet woongelegenheid, zorg en begeleiding op maat van mensen met dementie. En De Wissel helpt jonge mensen met problemen en zorgt ervoor dat die zelfstandig kunnen openbloeien. 

Namens De Wissel zorgde Amber voor een speciaal moment toen ze tijdens de aankondiging van beide ministers een liedje zong. 

Videospeler inladen...

Meer dan 5000 lopers voor Warmathon Hasselt

Vandaag werd ook de tweede Warmathon van Music For Life gelopen in en om het Sportpark van Kiewit bij Hasselt. 5313 Limburgers toonden zich bijzonder sportief. Samen liepen ze maar liefst 53.130 euro bij elkaar voor de meer dan duizend goede doelen van Music For Life.

Meest gelezen