Eerste trailer van "Ocean's 8" gelost: Sandra Bullock krijgt Cate Blanchett als sidekick

Warner Bros Pictures heeft de eerste trailer van "Ocean's 8" online gezet. "Ocean's 8" is de zoveelste misdaadfilm in het "Ocean's"-rijtje, maar met een compleet vrouwelijke cast. Sandra Bullock speelt de rol die Brad Pitt vroeger op zich nam, en krijgt Cate Blanchett als sidekick (cf. George Clooney).

"Ocean's 8" verschijnt pas in de zomer van 2018 in de cinemazalen, maar er wordt veel van verwacht. De actrices zijn alvast niet van de minste met -naast Bullock en Blanchett- kleppers als Helena Bonham Carter, Anne Hathaway en zangeres Rihanna. Dankzij de trailer is alvast de rolverdeling duidelijk geworden: zo speelt Rihanna de computerhacker, Carter is styliste en Hathaway mag de peperdure halsketting dragen waar het blijkbaar rond draait.

De trailer (zet geluid best aan):

Meest gelezen