Heeft twitterrelatie tussen Coucke en Verschueren rol gespeeld bij overname Anderlecht?

Marc Coucke heeft het bestuur van Anderlacht overtuigd met onder anderen Michaël Verschueren, de zoon van de voormalige manager Michel Verschueren. De overname van de club is nog niet definitief onderhandeld, maar het ziet er naar uit dat Coucke 70 procent van de aandelen zal verwerven. Coucke en Michel Verschueren zijn allebei Twitterverslaafd en gingen in het verleden al op een ludieke wijze met elkaar in de clinch op de microblogsite.

Marc Coucke is de opmerkelijke geldschieter die de overname van voetbalclub Anderlecht tot een goed einde zal brengen. Coucke zou 70 procent van de aandelen verwerven, de rest blijft in handen van enkele minderheidsaandeelhouders, onder wie ook Michaël Verschueren, de zoon van de voormalige manager Michel Verschueren.

De Verschuerens en Marc Coucke kunnen het goed met elkaar vinden. Michel Verschueren is sinds enkele jaren net als Marc Coucke Twitterverslaafd.  Ze gingen de voorbije jaren enkele keren ludiek in de clinch met elkaar in de aanloop naar de wedstrijden tussen Anderlecht en Oostende.

Misschien zijn Couckes plannen voor de overname van Anderlecht voor het eerst beproken via privéboodschappen op de microblogsite.

Meest gelezen