BELGA/BOGAERTS

Lisa-Marie bezorgt mama Lindsay en peter Christoff "de volmaakte kerst"

Schlagerzangeres Lindsay De Bolle en haar partner Kris zijn gisteren de trotse ouders geworden van dochtertje Lisa-Marie. Lindsay was uitgerekend voor januari, maar het kleintje dacht daar anders over. Moeder en kind maken het goed. "Een volmaakte kerst", vat Christoff, de broer van Lindsay, samen.

Zwanger worden liep niet van een leien dakje. Lindsay getuigde daarover openhartig in de media. Uiteindelijk lukte het via ivf. "Blijf dromen en geef nooit op", zei ze daarover op TV Oost.

Gisteren beviel Lindsay dan van dochtertje Lisa-Marie. Het meisje weegt 2,7kg en meet 47cm, en is volgens vader Kris "super gezond".  Broer (en collega) Christoff is peter. Hij is helemaal in de wolken. "Wat een volmaakte kerst", postte hij op sociale media. Lisa-Marie krijgt alvast haar eerste grote knuffelbeer van hem:

Meest gelezen