Madame Tussauds reageert: "Donald Trump, zoals hij was en zoals hij nu is"

Het blijft geen sinecure om een goede imitatie van een persoon in was neer te zetten. Opnieuw wordt het bewijs daarvan geleverd in Disney World, in de Amerikaanse staat Florida, waar begin deze week Donald Trump werd toegevoegd aan de "Hall of presidents". Maar de fysieke gelijkenis bleek opnieuw ver te zoeken.

Het zou een werk van lange adem geweest zijn om de Trump neer te zetten zoals hij begin deze week dan uiteindelijk onthuld werd. Het gaat dan ook om een sprekende en bewegende imitatie van de VS-president:

Hoe indrukwekkend de speech ook moge klinken, de gelijkenis
met de echte Donald Trump werd op sociale media al snel op de korrel genomen:

(Lees voort onder de tweets:)

Maar de meest opmerkelijke reactie kwam toch van een van de afdelingen van het wassenbeeldmuseum van Madame Tussauds. Het museum in Orlando sprong immers ook op de kar om met het resultaat te spotten. "In an attempt at being a cool and hip online brand", zo concludeerde nieuwswebsite Mashable, gebruikte het museum een meme die voortdurend gebruikt wordt om aan te geven hoe verschrikkelijk 2017 voor velen geweest is:

Meest gelezen