Videospeler inladen...

Oproep voor "Vooruitzicht 2018": stel hier uw vragen over consumentenzaken en onderwijs

Welke vragen heeft u over consumentenzaken en/of over ons onderwijs? U kan uw vragen stellen op "Het Vooruitzicht 2018", maar voor wie daar niet bij kan zijn, hebben we goed nieuws. Via onderstaand formulier kunt u toch uw vragen kwijt aan"De Inspecteur" Sven Pichal en VRT NWS-onderwijsexperte Brigitte Vermeersch. Begin januari zullen zij op zoveel mogelijk vragen een antwoord geven. 

36 experten van VRT NWS zullen op zaterdag 13 januari hun licht laten schijnen op de belangrijkste uitdagingen van het nieuwjaar 2018. De opbrengst van "Het Vooruitzicht 2018" gaat naar "De warmste week" voor Music for life. De plaatsen zijn beperkt, dus wie tickets wil surft best zo spoedig mogelijk naar https://hetvooruitzicht.vrtnws.be/bestel

Meest gelezen