Videospeler inladen...

"Patsers" Matteo Simoni & Adil El Arbi kleuren vierde Music for Life-ochtend ... op de trampoline

Linde Merckpoel kreeg vanmorgen aan de Music for Life-studio het bezoek van regieduo Adil El Arbi en Bilall Fallah. Samen met hun hoofdrolspeler Matteo Simoni organiseren ze een veiling ten voordele van Make-A-Wish. Het voorwerp dat onder de hamer gaat: het petje dat Simoni droeg tijdens de hele opnameperiode van de film "Patser". "Een fake Gucci, waar ik zelfs mee heb gedouchet én ook drugs gedeald", aldus Simoni.

Simoni, El Arbi en Fallah kaapten de uitzending in hun geheel eigen stijl. El Arbi nam bijvoorbeeld de vlog-camera van Merckpoel over, met een gezonde dosis chaos. Bieden op de pet van Simoni kan trouwens tot zaterdagnamiddag via tweedehands.be. De opbrengst gaat naar Make-a-Wish.

Na hun interview was er nog ruimte voor een dansje met Merckpoel op hun verzoekplaat "Patsergedrag". Niet veel later kwamen enkele enthousiaste trampolinespringsters op bezoek in Puyenbroeck. Die inspireerden niet enkel Eva De Roo tot wat beweging. Ook bij Simoni en El Arbi was er geen houden aan.

Videospeler inladen...

Meest gelezen