Bobby Setter ereburger van New Orleans

Op voorspraak van de familie van Fats Domino is Bobby Setter door de Amerikaanse muziekstad New Orleans tot ereburger benoemd. Bobby Setter was een goede vriend van Fats Domino en maakte ook een film over hem.

Zanger en muzikant Bob Verhelst, beter bekend als Bobby Setter, is niet alleen meer burger van De Pinte maar nu ook van de Amerikaanse stad aan de Missisippi. Bobby Setter gaat regelmatig naar New Orleans.

De laatste keer was op de begrafenis van zijn vriend Fats Domino die eind oktober dit jaar overleed. Hij heeft een officieel getuigschrift gekregen van de stad maar zal bij zijn volgende bezoek aan de stad de hele procedure op het stadhuis administratief en feestelijk afwerken.

Bobby Setter is bijzonder vereerd en blij met de erkenning.

Meest gelezen