Videospeler inladen...

Meezinger "Stille nacht" sluit traditionele kerstconcert op koninklijk paleis af

Op het koninklijk paleis in Brussel is woensdag het traditionele kerstconcert gehouden. Opvallend was dat ook prinses Claire erbij was, samen met twee van haar kinderen, de tweeling Nicolas en Aymeric.

Prins Laurent en zijn dochter Louise waren er niet. Vorige week heeft de regering beslist om volgend jaar 15 procent van de dotatie van de prins in te houden. Dat is een sanctie omdat hij zonder toestemming en in uniform op een receptie verscheen op de Chinese ambassade.

Sinds de controverse daarrond is Laurent ziek. Hij verscheen sindsdien nog maar één keer in het openbaar. De jongste dochter van prinses Astrid en Lorenz was er voor het eerst bij. Het concert werd afgesloten met Stille Nacht, waarbij iedereen mocht meezingen.

Meest gelezen