GODONG / BSIP

Nog snel een pakje versturen of afhalen met de feestdagen? Zo vind je snel een pakjespunt

Het Belgisch Instituut voor postdiensten en telecommunicatie (BIPT) heeft een interactieve kaart gelanceerd met daarop alle afhaalpunten van alle pakjesdiensten. U kunt op postaalpunt.be uw adres opgeven en krijgt meteen alle pakjespunten in uw buurt te zien.

In ons land zijn verschillende bedrijven actief die pakjes leveren. Deze hebben vooral in deze tijd van het jaar de handen vol. Wie wil weten op welke plaatsen een pakje kan worden verstuurd of afgehaald, moest tot nog toe op de websites van elke afzonderlijke aanbieder kijken. Het BIPT heeft nu al die gegevens verzameld op één plaats.

Op postaalpunt.be kunt u een postcode of een adres ingegeven, aanduiden waar u precies naar op zoek bent en krijgt u zo een handig overzicht op de kaart en in een lijst. Daarbij staan overigens ook telkens de openingsuren aangeduid.

Op Twitter reageert bevoegd minister Alexander De Croo (Open VLD) alvast enthousiast.

Meest gelezen