Prins Harry en Meghan Markle delen hun verlovingsfoto's op Twitter

Kensington Palace heeft enkele verlovingsfoto's van prins Harry en zijn verloofde Meghan Markle op Twitter geplaatst.

"Prins Harry en juffrouw Meghan Markle hebben beslist enkele officiële foto's te verspreiden ter gelegenheid van hun verloving." Met die woorden begint Kensington Palace een reeks tweets waarin de officiële residentie van Harry verschillende foto's van hem en zijn verloofde vrijgeeft.

De foto's zijn eerder deze week door Alexi Lubomirski gemaakt in Frogmore House op het domein van Windsor Castle, ten westen van Londen. De reacties op de eerste twee foto's waren volgens Kensington Palace zo positief, dat het enkele uren later een derde foto op Twitter heeft geplaatst.

"Dankjewel voor alle prachtige commentaren bij de verspreiding van de verlovingsfoto's van prins Harry en juffrouw Meghan Markle", schrijft Kensington Palace. "Het koppel is erg dankbaar voor de warme en genereuze boodschappen die het heeft gekregen op dit gelukkige moment."

Harry en Meghan trouwen op 19 mei 2018.

Meest gelezen