Videospeler inladen...

"Kevin Spacey uit "All the money in the world" knippen, was het juiste om te doen"

In een gesprek met VRT-filmreporter Ward Verrijcken doen regisseur Ridley Scott en zijn acteurs uit de doeken hoe ze Kevin Spacey te elfder ure uit de nieuwe film "All the money in the world" hebben geknipt na onthullingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag.

Volgende week komt de langverwachte nieuwe film van Ridley Scott uit: het waargebeurde kidnapdrama "All the money in the world". Eén van de hoofdrollen daarin werd gespeeld door de nu verguisde Kevin Spacey. Na de onthullingen in oktober over zijn seksueel grensoverschrijdend gedrag, besliste Scott binnen enkele uren om Spacey te vervangen door Christopher Plummer.

De scènes waar Spacey inzat, werden op amper negen dagen tijd opnieuw gedraaid en in een nieuwe versie van de film gemonteerd, zodat de Oscardeadline nog gehaald kon worden. Aan onze filmreporter Ward Verrijcken doen de regisseur en zijn acteurs het verhaal van die nooit eerder vertoonde filmstunt.

Meest gelezen