17-jarige Luka heeft "The voice van Vlaanderen" gewonnen

De 17-jarige Luka heeft de talentenjacht "The voice van Vlaanderen" gewonnen. De zangeres kreeg het grootste aantal stemmen van de televotende kijkers. Luka nam het in de finale op tegen drie mannen: Dries, Bert en Bonni.

De 17-jarige Luka Cruyberghs uit Wijgmaal heeft "The voice van Vlaanderen" gewonnen. Ze stond samen met Dries, Bert en Bonni in de finale van de talentenjacht van VTM.

Tijdens de finale zongen de vier kandidaten een individueel lied en een duet met hun coach. Daarna vielen twee van de vier kandidaten af. Luka nam het in het grote duel om de titel op tegen Dries. Televotend Vlaanderen besliste dat Luka de overwinning verdiende.

De jonge zangeres heeft een platencontract en 25.000 euro gewonnen. Ze werd door coach Alex Callier begeleid de voorbije weken. De vier finalisten van "The voice van Vlaanderen" hebben ook een single opgenomen samen. De cover van "Free fallin'" van de onlangs overleden zanger Tom Petty wordt vanaf nu verkocht ten voordele van de liefdadigheidsactie Rode Neuzendag 2018 van VTM.

Meest gelezen