Chris Lomme speelt een gastrol in "Thuis"

Chris Lomme krijgt een gastrol in "Thuis". Dat bevestigen de makers van de soap op Eén nadat ze eerder een foto van de actrice op de set op Facebook hadden geplaatst.

"Wel, wel, wie is er nu in onze taxi gestapt?": die boodschap schrijven de makers van "Thuis" vandaag bij een setfoto van Chris Lomme op de Facebookpagina van de soap.

Aan VRT NWS bevestigen de makers dat Lomme een gastrol in de serie krijgt. Haar opnames zijn vanmorgen gestart en ze staat enkele draaidagen ingepland.

Over de inhoud van haar gastrol verklappen de makers bijna niets. Ze willen enkel kwijt dat Lomme in de scène die vanmorgen is opgenomen in een taxi van Taxi LEV is gestapt, het taxibedrijf dat Femke De Grote (Vanya Wellens) en Simonne Backx (Marleen Merckx) samen uitbaten.

(Lees voort onder Facebookpost)

Op 3 april 2004 was Lomme al heel even in "Thuis" te zien in een speciale aflevering over de begrafenis van Florentine "Florke" Rousseau (Ann Petersen). Ze speelde toen een piepkleine gastrol als cafébazin aan de zijde van wijlen Nand Buyl (zie video onder). De nieuwe uitzendingen met Lomme zijn voor komend voorjaar.

Videospeler inladen...

Meest gelezen