En dan blijkt Bill Gates de kerstman van dienst te zijn geweest…

Geschenken horen nu eenmaal bij de kerstperiode. En het is niet altijd belangrijk van wie die komen. Daarom startte het populaire discussieplatform Reddit jaren geleden met een "Secret Santa", waarbij deelnemers willekeurig toegewezen worden om voor elkaar geschenkjes te kopen. En het zal je maar meezitten, als de kerstman van dienst plots een van de rijkste mannen ter wereld blijkt te zijn. Het overkwam dit jaar 'Redditor user' VietteLLC, die trots haar cadeautjes afgelopen woensdag met de wereld deelde.

VietteLLC op 'Reddit Gifts': "Ik doe al verscheidene jaren mee aan "Secret Santa", omdat ik zo graag van die kleine lieve cadeautjes krijg. Als ik vroeger dan de geschenken zag die Bill Gates gegeven had, dan stelde ik me voor hoe geweldig dat wel moest zijn. Ik had nooit gedacht dat het mij zou overkomen."

Reddit Gifts
Reddit Gifts

"De geschenkendoos die geleverd werd, daar kon ik 5 keer in. De leverancier moest me helpen om de doos in mijn huis te schuiven. Toen ik de doos opende en de gigantische kat zag, gilde ik als een klein meisje. Ik was in de wolken en besefte toen dat ik voor de rest van mijn  leven deze mysterieuze kerstman graag zou zien."

"Nadat ik de reuzenkat uit de doos gehaald had, zag ik een foto van Bill Gates en las in de begeleidende brief een aantal losse fragmenten. Ik begon tegelijkertijd te lachen en te huilen. Wat een cliché!"

Reddit Gifts
Reddit Gifts

"Ik heb de brief uiteindelijk ongeveer 39.043 keer gelezen. Naast het feit dat hij 750 dollar gestort heeft voor 3 dierenasielcentra, bleken er nog andere cadeautjes in de doos te zitten. Zoals een geschenkenkaart ter waarde van 150 dollar, een glazen sneeuwbol met een poesje in het midden, een boek van Dr. Who en een T-shirt van de Dave Matthews Band."

Reddit Gifts

"Weet je wat ook zo leuk is, naast de donaties en de gigantische kat? Het besef dat tijdens mijn werkweek, terwijl ik koffie drink en vervelende mails beantwoord, Bill Gates ergens bezig was om naar mij een briefje te sturen over katten."

Reddit Gifts

Meest gelezen