Vier bevestigt: er komt een nieuwe zoektocht naar "Slimste mens ter wereld"

Kersvers "Slimste Mens" Xavier Taveirne zal een opvolger krijgen. Een dag na de spannende finale laat Vier weten dat ze starten met de voorbereidingen van een nieuw seizoen van de televisiequiz, het zestiende al.

Zender Vier schept klaarheid over de toekomst van het programma via een tweet. Ruim 1,3 miljoen Vlamingen heeft gezien hoe zich Xavier Taveirne in de finale-aflevering tegen Dalilla Hermans en collega Goedele Wachters tot "Slimste mens ter wereld" kroonde. Vier wil graag een vervolg breien aan dat kijkcijfersucces. Presentator Erik Van Looy start binnenkort met de voorbereidingen van een nieuwe reeks. Wanneer dat 16e seizoen van "De slimste mens" wordt uitgezonden, is nog niet bekend. Het wordt het zevende seizoen van de reeks op Vier.  

Meest gelezen