Videospeler inladen...

Goedele Wachters duwt mee voor De Warmste Week

Studio Brussel-presentatoren Linde, Eva en Bram mochten deze week al talloze vrijwilligers verwelkomen die geld inzamelden voor De Warmste Week. Sommige donoren bewegen zich in grote groepen naar Wachtebeke om hun centen persoonlijk af te geven. Goedele Wachters volgde de actie "Duw mee". Met een mobile school lopen honderden actievoerders van Sint-Niklaas naar Wachtebeke. Ze doen dit voor "Mobile School", een vzw dat onderwijs en zelfvertrouwen brengt naar straatkinderen in de wereld.  

Vandaag heeft Goedele Wachters ook de honderden brandweerlui ontmoet die in Lokeren verzamelen bliezen om daarna samen naar Wachtebeke te trekken om een cheque af te geven. Dat verslag kan u hieronder bekijken:

Videospeler inladen...

Meest gelezen