Videospeler inladen...

"Het Vooruitzicht" van VRT NWS brengt (voorlopig) 15.000 euro in het laatje voor Music For Life

"Het Vooruitzicht" van VRT NWS heeft tot nog toe al 15.000 euro opgebracht voor De Warmste Week van Music For Life. Dat hebben "Het Journaal"-anker Hanne Decoutere en journalist Riadh Bahri bekendgemaakt. 

36 experten van VRT NWS laten op zaterdag 13 januari hun licht schijnen op de belangrijke uitdagingen van 2018. Iedereen kan een ticketje kopen en de opbrengst gaat naar De Warmste Week van Music For Life. Iedere expert kiest zelf een goed doel.

De actie heeft tot nog toe 15.000 euro opgebracht, zo zeiden Decoutere en Bahri, die naar het provinciaal domein van Puyenbroeck waren getrokken. 

Het bedrag zal wel nog oplopen, want er zijn nog steeds tickets beschikbaar. Die kunnen worden aangekocht op de site van "Het Vooruitzicht"

Meest gelezen