Mariah Carey neemt revanche op Times Square na debacle van vorig oudjaar

Mariah Carey gaat met oudjaar opnieuw zingen op Times Square in New York. Vorig jaar draaide haar optreden op diezelfde plek nog helemaal in de soep, officieel door technische problemen.

Het was niet om aan te zien en nog minder om aan te horen: het optreden van Mariah Carey op Times Square op oudjaar 2016. De zangeres zou 3 nummers zingen, maar het optreden ging door technische problemen helemaal de mist in. Ze probeerde nog verschillende keren (vergeefs) in te vallen en hield het vervolgens bij enkele kreetjes terwijl ze heen en weer op het podium paradeerde. Uiteindelijk droop ze af.

Om dit debacle voorgoed door te spoelen, neemt Carey komend oudjaar revanche op hetzelfde plein in New York met een nieuw optreden. "We zijn het er allemaal over eens dat het vorig jaar niet volgens plan verliep", zegt ze in een mededeling. "We zijn blij dat we samen voorwaarts kunnen."

Het mislukte optreden van vorig jaar kan u in de video bovenaan dit artikel herbekijken. En omdat het bijna Kerstmis is, geven we u nog haar grote hit "All I want for Christmas" mee:

Meest gelezen