Videospeler inladen...

Viva For Life brengt recordbedrag van 4.115.330 euro op

De 5e editie van Viva For Life van de RTBF heeft 4.115.330 euro opgebracht. Dat is een recordbedrag voor de Franstalige tegenhanger van Music For Life.

In Vlaanderen duurt De Warmste Week van Music For Life nog tot morgenavond, maar aan de andere kant van de taalgrens is de jaarlijkse benefietactie Viva For Life vanavond al afgelopen. De opbrengst bedraagt dit jaar 4.115.330 euro, een record. Vorig jaar was dat 3,45 miljoen euro.

Het concept van Viva For Life lijkt op dat van Music For Life en Serious Request in Nederland. Drie presentatoren hebben zich de voorbije 6 dagen en nachten in een glazen studio opgesloten om de klok rond muziek te draaien. Deze keer vond het geheel plaats in Nijvel. De opbrengst gaat naar verenigingen die strijden tegen kinderarmoede in Franstalig België.

Meest gelezen