Videospeler inladen...

Zeker 33 doden bij busongeluk in India

Bij een busongeluk in India zijn minstens 33 mensen om het leven gekomen. De bus stortte van een brug naar beneden en kwam in een rivier terecht. Het ongeluk gebeurde vanmorgen vroeg in Rajasthan, in het noordwesten van het land. Volgens de politie probeerde de buschauffeur een ander voertuig in te halen, waardoor hij veel te snel reed. 

De bus ging door de vangrail van de brug en stortte 20 meter diep de rivier Banas in. Op videobeelden is te zien hoe reddingswerkers de slachtoffers uit het buswrak halen. Volgens de lokale politie zijn er zeker 33 lichamen geborgen. Er vielen ook zeven gewonden, die naar ziekenhuizen in de omgeving zijn gebracht.

De slachtoffers waren pelgrims op weg naar een Hindoetempel, niet ver van de plaats waar het ongeluk gebeurde.

Meest gelezen