Copyright 2017 The Associated Press. All rights reserved.

Portugese Songfestivalwinnaar Salvador Sobral kampt nu ook met nierfalen

De Portugese Songfestivalwinnaar Salvador Sobral is opnieuw met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Na zijn harttransplantatie leek het eerst wat beter te gaan, maar nu kampt de zanger met nierfalen. Zijn toestand zou stabiel zijn.

Zo'n twee weken geleden kreeg Salvador Sobral een nieuw hart, nadat hij daar drie maanden op had gewacht. De dagen nadien ging het weer een stuk beter met de zanger, al moest hij er volgens de dokters wel rekening mee houden dat hij maanden zou moeten revalideren.

Nu lijkt het weer wat slechter te gaan met de Songfestivalwinnaar. Onlangs werd hij volgens Portugese media weer met spoed opgenomen in het ziekenhuis met nierfalen. Zijn toestand zou stabiel zijn, maar de revalidatie zou nu nog veel langer duren.

Salvador Sobral won in mei van dit jaar het Eurovisiesongfestival met "Amar pelos dois". Het was toen al duidelijk dat het niet zo goed ging met de zanger.

Meest gelezen