Videospeler inladen...

VRT-topman Paul Lembrechts: "Vlaanderen heeft het hart op de juiste plaats"

"Vlaanderen heeft heel wat mensen met het hart op de juiste plaats." Dat zegt Paul Lembrechts, de topman van de VRT, aan het einde van De Warmste Week van Music For Life. "Het engagement van Vlaanderen is groot."

De topman van de VRT kwam op de laatste dag van Music For Life langs in het provinciaal domein van Puyenbroeck, waar een hele week lang radio werd gemaakt voor het goede doel. 

"We hebben alles goed gevolgd vanuit het omroepcentrum in Brussel", verzekert Lembrechts. "We hebben gezien dat er onwaarschijnlijk veel acties zijn opgestart. Het engagement in Vlaanderen is zo groot. Er zijn hier heel veel mensen met het hart op de juiste plaats."

"Dit project is twaalf jaar geleden begonnen en het is duidelijk dat het aan een bepaalde behoefte voldoet", zegt de topman. "Vlamingen vinden het blijkbaar belangrijk om voor elkaar op te komen en om te tonen dat iedereen voor iedereen wil zorgen."

Hij bedankt tot slot ook nog de presentatoren. "Ze hebben dat zeer goed gedaan."

Meest gelezen