Copyright 2017 The Associated Press. All rights reserved.

Zes doden bij aanslag in Kabul

Bij een aanslag in de Afghaanse hoofdstad komen zes mensen om. Terreurgroep IS eist de aanslag op. Grote delen van he tplatteland in Afghanistan staan intussen weer onder controle van terreurgroepen als IS of de Taleban.

Bij een aanslag in de Afghaanse hoofdstad Kaboel zijn zeker zes mensen omgekomen. De aanslag werd uitgevoerd niet ver van het hoofdkwartier van de Afghaanse veiligheidsdienst en is opgeïst door terreurgroep IS.

De voorbije maanden zijn er weer veel aanslagen in Afghanistan door terreurgroepen zoals IS en de Taliban. Die laatste hebben intussen weer grote delen van het platteland van Afghanistan in handen.

Volgend jaar stuurt ons land extra militairen naar Mazar-e-Sharif, in het noorden van Afghanistan.  

Meest gelezen