Nieuwsuur-presentator Joost Karhof onverwacht overleden

In Nederland is presentator Joost Karhof overleden. De 48-jarige Karhof werkte voor de Nederlandse openbare omroep NTR en was presentator van "Nieuwsuur" op televisie en van "Nieuws en Co" op de radio.

Joost Karhof werd thuis onwel en is volgens de NOS in de ambulance overleden, op weg naar het ziekenhuis.

Hij begon zijn journalistieke loopbaan toen hij nog rechten studeerde. Vanaf 2006 werkte hij voor "NOVA/Den Haag Vandaag" van de NOS. Hij presenteerde ook een tijd op maandag "De Wereld Draait Door".  Daarnaast presenteerde hij ook een aantal keren "De Grote Geschiedenis Quiz" en "Van Alle Dagen".

"Wij zijn stil"

Mediacollega's en Nederlandse politici reageren geschokt op de dood van Joost Karhof.

Op Kerstmis presenteerde Joost Karhof nog  - in kersttrui- "Nieuws en Co" op NPO Radio 1, zowat "De Wereld Vandaag" van Nederland. 

Meest gelezen