Jong meisje zingt en danst pannen van het dak tijdens kerstoptreden

"Ik hou ervan om op een podium te staan. Ik zou zelfs graag beroemd worden." Dat lukte alvast, toen de 8-jarige Lucy Cardillo uit Cherry Hill, in de Amerikaanse staat New Jersey, mocht deelnemen aan het jaarlijkse kerstgebeuren van haar school. Het jonge meisje zong zich niet alleen, maar danste zich vooral naar internetroem.  Het filmpje dat moeder Kelly op Facebook publiceerde, werd intussen al meer dan 17 miljoen keer bekeken.

Lucy smeet zich dan ook volledig, terwijl haar schoolgenootjes het eerder op de wellicht afgesproken manier deden. Rustiger dus. Dat deed Lucy nog meer opvallen. Moeder Kelly op nieuwswebsite CBS2: "Lucy gaat pas sinds dit schooljaar naar die school. Dus waren we wel een beetje bang hoe de andere ouders zouden reageren, op het feit dus dat mijn dochter met alle aandacht ging lopen."

Maar tijdens het kerstgebeuren was al duidelijk dat ook de andere aanwezigen het optreden van Lucy wisten te waarderen. Moeder Kelly voegde op Facebook zelfs nog een grappige noot toe, door te vragen of het duidelijk was wie van het zingende en swingende gezelschap nu haar dochter was.

Meest gelezen