Moeder verwart gloednieuwe iPhone X met flesje parfum

Waar kan je een moeder toch gelukkiger mee maken dan met een flesje goed ruikende parfum? En dus reageerde ook deze Filipijnse moeder erg enthousiast toen ze haar kerstpakje van zijn feestpapier ontdeed. "Oh parfum! Jullie zijn zo bedankt", kirde ze. Alleen had haar dochter iets anders in het pakje gestoken. Het filmpje van de "vergissing" ging de afgelopen dagen viraal en werd intussen meer dan 5,5 miljoen keer bekeken.

"Maar dat is geen parfum, mama", reageerde haar dochter, "Kijk eens beter." Toen pas realiseerde de moeder zich dat ze een iPhone X, het laatste paradepaardje van Apple, als geschenk gekregen had. Dat kon de moeder uiteindelijk ook wel waarderen.

"Dat is dan nog wel het favorietste deel van deze lieflijke video. Ze is even blij met de nieuwe gsm als met het parfum. Typisch voor moeders die een zelfgemaakt kaartje evenzeer waarderen als een duur cadeau”, concludeerde nieuwswebsite Today.

Het succes op het internet deed de dochter uiteindelijk nog een bedankfilmpje publiceren, met natuurlijk opnieuw haar moeder in de hoofdrol:

Meest gelezen