Videospeler inladen...

Michiel De Meyer treedt in de voetsporen van Stan Van Samang

Michiel De Meyer heeft de vierde editie van de talentenjacht "Steracteur steratiest" op Eén gewonnen. In de finale nam de "Thuis"-acteur het op tegen Tinne Oltmans. De Meyer overtuigde de televotende kijkers in de finale met zijn versie van "Footloose" van Kenny Loggins.

De acteur Michiel De Meyer is de grote winnaar geworden van het vierde seizoen van de talentenjacht "Steracteur sterartiest" op Eén. "Ik kan niets zeggen. Iedereen bedankt. Dit is niet normaal. Ik ben megablij", reageerde de verbouwereerde "Thuis"-acteur op de uitslag.

Michiel De Meyer nam het in de laatste aflevering van de talentenjacht op tegen actrice Tinne Oltmans en acteur Sieg De Doncker. De Doncker was de eerste afvaller van de avond.

Tinne Oltmans zong in de grote finale het nummer "I wanna dance with somebody" van Whitney Houston met brio. Michiel De Meyer koos voor "Footloose" van Kenny Loggins. De televoters hebben voor De Meyer gekozen. Aan de overwinning is een cheque van 10.000 euro verbonden. Dat geld mag de winnaar schenken aan een zelfgekozen goed doel. Michiel De Meyer schenkt het geld aan Villa Rozerood.

Michiel De Meyer treedt met zijn overwinning in de voetsporen van Stan Van Samang, Free Souffriau en Mathias Sercu. Zij wonnen de vorige edities van het showbizzprogramma op Eén.

Meest gelezen