Vrouw uit Houthalen-Helchteren bijt receptionist van hotel in Rocourt

Op de parking van een hotel in Luik heeft een vrouw uit Houthalen-Helchteren gisteren een receptionist in de arm gebeten. De vrouw, van Mexicaanse afkomst, werd opgepakt voor slagen en verwondingen.

Prostitutie?


Aan de receptie van het Ibis-hotel in Rocourt ontstond woensdagmiddag een woordenwisseling tussen twee medewerkers van het hotel en een klant, een 33-jarige vrouw uit Houthalen-Helchteren. De vrouw had 's nachts blijkbaar verschillende mannen ontvangen op haar kamer. Het hotelpersoneel vermoedde dat er sprake was van prostitutie en dat is uiteraard verboden in het hotel.

Drie dagen werkonbekwaam


Toen een receptioniste van het hotel aan het einde van haar dienst wilde vertrekken, volgde de vrouw uit Houthalen-Helchteren haar. Het kwam opnieuw tot een woordenwisseling en zelfs tot een gevecht. Een andere receptionist wilde tussenbeide komen maar werd gebeten door de Limburgse vrouw. Hij is drie dagen werkonbekwaam.

Cocaïne en cannabis


De politie vond bij de Limburgse vrouw ook kleine hoeveelheden cocaïne en cannabis. Ze werd opgepakt en opgesloten en moet later nog voor de rechter komen.


 

Meest gelezen