Videospeler inladen...

Privéjet "waait" gebouw binnen op luchthaven in Malta

Op de internationale luchthaven van Malta is een bizar ongeval gebeurd. Een privéjet is er -wellicht door de hevige wind- een gebouw ingeduwd. Het toestel zou geregistreerd staan op de naam van een Brits politicus en ondernemer.

Het toestel stond geparkeerd op de luchthaven en is -wellicht door de hevige wind- losgeraakt. Het toestel is daarbij beginnen te rijden over het tarmac, is dwars door een hek over een straat in een gebouw vlakbij de luchthaven tot stilstand gekomen. Er zijn geen gewonden gevallen, de schade aan het gebouw valt mee. Aan het vliegtuig zou er meer schade zijn.

Het privévliegtuig zou volgens lokale media geregistreerd staan op de naam van de Britse conservatieve politicus en ondernemer Michael Ashcroft, maar die heeft dat zelf op sociale media ontkend. Ashcroft is een van de rijkste Britten.

Meest gelezen