Videospeler inladen...

Filmpje: bellen blazen bij vorst geeft een bijzonder "kunsteffect"

In Canada is een man tijdens de bijtende kou creatief aan de slag gegaan met zeepbellen. Een geblazen bel leverde, in combinatie met de vrieskou, bijzondere filmpjes op.  

Chris Ratzlaff had een creatieve ingeving bij het koude weer dat het noordoosten van de VS en Canada momenteel overspoelt. Waarom er niet van profiteren om een speciaal soort bubbels te produceren? Omdat een gewone mix van water en zeep meteen barst door de kou, voegde hij er enkele ingrediënten aan toe, zoals stroop en zout.

Daardoor hield de bel stand, wat dan weer een mooi tafereel triggerde door de bevriezing. Het resultaat was een bol met een mooi vorstpatroon. Toen hij zag dat hij er redelijk wat succes mee oogstte op sociale media, ging Ratzlaff gewoon door, met onder meer een versie bij zonsondergang.  

Meest gelezen