archieffoto

750 passagiers zitten vast op de luchthaven van Innsbruck

Ongeveer 750 passagiers van de luchtvaartmaatschappij Transavia moeten oudejaarsavond in het Oostenrijkse skioord Innsbruck doorbrengen. Door de hardnekkige mist moest Transavia zondag vijf vluchten annuleren.

De luchtvaartmaatschappij Transavia heeft vijf vluchten vanuit Innsbruck moeten schrappen door de hardnekkige mist in het skioord. Transavia vliegt vanuit Innsbruck naar de Nederlandse luchthavens Schiphol, Eindhoven en Rotterdam/Den Haag.

Transavia werkt een oplossing uit voor de 750 gestrande reizigers om de nacht van oud naar nieuw door te brengen. De luchtvaartmaatschappij had eerst geprobeerd om busvervoer te regelen, maar dat lukte op de drukke oudejaarsnacht niet meer.

De passagiers kunnen hun vlucht gratis omboeken naar de volgende vlucht of gratis annuleren. Het is niet duidelijk of er ook Belgische reizigers gestrand zijn.

Meest gelezen