EuroPics[CEN] agency accepts no liability for any damages, loss or legal action resulting from the use of images supplied. The publication of images supplied in any format is solely at your (the publishers) discretion & risk. Copyright always remains with

Vermiste man wordt teruggevonden, maar heeft volgens de politie "wat uit te leggen aan zijn verloofde"

Een 24-jarige Duitse toerist werd afgelopen nacht als vermist opgegeven in Lauwersoog in Nederland. De politie ging massaal op zoek en de man werd teruggevonden. Het bericht van de politie daarover op Twitter deed echter de wenkbrauwen fronsen.

De man zou in beschonken toestand vertrokken zijn op een feestje, is bij de Nederlanse omroep NOS te lezen. Toen hij niet terugkeerde, sloegen zijn vrienden alarm.

De politie zette de zware middelen in en ging op zoek, inclusief helikopter, verschillende politie-eenheden en speurhonden. Uiteindelijk werd de man gevonden in een hotel 50 kilometer verderop. Dat het er niet geheel onschuldig aan toe ging, deed de tweet van de politie vermoeden.

De tweet, ongetwijfeld onschuldig bedoeld, deed heel wat wenkbrauwen fronsen. Enige tijd later volgde er dan ook een tweede tweet.

Meest gelezen