VRT/JVK

Passanten redden onderkoelde postbode uit beek in Menen

In Menen hebben twee passanten kort voor de middag een postbode uit het water gered. De man was tijdens z'n ronde in de beek beland. 

Twee wandelaars zagen een postfiets liggen langs een fiets- en wandelpad, in de buurt van een brugje. Omdat ze niet meteen een postbode in de buurt bespeurden, besloten ze de beek af te wandelen.  Even verder dreef de jas van de postbode in het water en daarna vonden ze ook de man zelf.

De postbode had zich op eigen krachten uit het water kunnen hijsen, zo'n honderdvijftig meter van het brugje, maar hij was gedesoriënteerd en onderkoeld. De passanten probeerden het slachtoffer warm te houden tot de hulpdiensten ter plaatse kwamen. Hoe de postbode precies in het water terechtkwam, is niet duidelijk.  

Meest gelezen