Amerikaanse vlogger Logan Paul zegt sorry voor video met lijk

De Amerikaanse vlogger Logan Paul, erg actief op YouTube, heeft zich verontschuldigd voor een filmpje met beelden van een man die zich net had opgehangen.

Logan Paul trok recent naar Japan, waar hij beelden maakte in Aokigahara, aan de voet van de Fuji, een omstreden “zelfmoordbos”, waar nogal wat mensen zichzelf van het leven beroven. Hij filmde ook het lichaam van een dode man die net klaarblijkelijk zelfmoord had gepleegd. Terwijl hij filmt, deelt Logan Paul grappen met zijn vrienden.

De video op YouTube is 6 miljoen keer bekeken, maar is er intussen afgehaald. Sterren allerhande en ook het brede publiek hadden hun ongenoegen geuit, over het gebrek aan respect en het walgelijke karakter van het filmpje. Logan Paul excuseerde zich eerst op Twitter en daarna ...  in een nieuwe vlog. "Ik heb een zware beoordelingsfout gemaakt en ik verwacht geen vergiffenis."

Meest gelezen