Video player inladen...

Ryanair-passagier "is wachten beu" en springt uit nooduitgang

Op de luchthaven van Malaga in Spanje is enkele dagen geleden een passagier uit de nooduitgang gesprongen. Volgens de ooggetuige die ons bovenstaande beelden heeft bezorgd "was hij het wachten beu".

Opmerkelijke beelden van op Nieuwjaarsdag in Spanje. Een 57-jarige man springt uit de nooduitgang van een vliegtuig op de tarmac van de luchthaven van Malaga. Het incident gebeurde rond 23 uur nadat het vliegtuig net was geland. De man claimt zelf dat hij een astma-aanval had en dringend nood had aan lucht, maar is na het voorval toch opgepakt.

"De man was het wachten beu", zegt Fernando Del Valle Villalobos, die ons de beelden heeft bezorgd. "Het was surreëel. Hij opende de nooduitgang en zei: ik ga weg via de vleugel." Volgens de ooggetuige zou hij lange tijd op de vleugel hebben gezeten. "Tot de crew hem kon overtuigen om opnieuw in te stappen."

Meest gelezen