“Valar Morghulis”: praat Jaqen H’ghar zijn mond voorbij over “Game of Thrones”?

Acteur Tom Wlaschiha, die Jaqen H’ghar vertolkt in de fantasyreeks “Game of Thrones”, antwoordt dubbelzinnig op de vraag wie de überslechterik zal verslaan.

In een gesprek met de BBC antwoordt de Duitse acteur Tom Wlaschiha op de vraag wie de Night King, de leider van de White Walkers en de grote tegenstander van alle mensen, kan verslaan. “Ik denk dat Jaqen H’ghar dat kan, maar alles gebeurt altijd op z’n tijd, ik kan je geen datum geven.” Kan het technisch? vraagt de BBC-reporter. “Jawel,” is het antwoord van de acteur.

Van “Game of Thrones” zijn al zeven seizoenen uitgezonden. De strijd tussen onderlinge koningen, clans en volkeren dreigt nu te verbleken in het licht van het eindspel tegen de levende doden en de White Walkers, onder leiding van de Night King.  De vraag is met wie het een duel wordt. En wie zal overwinnen.

Jaqen H’ghar is een van de meest mysterieuze figuren uit “Game of Thrones”. Hij leidt een groep wraakzuchtige volgelingen, “de mannen zonder gezicht van Braavos”, bij wie Arya Stark, één van de hoofdpersonages, tijdelijk onderdak vond. Hij kan ook andere gedaantes aannemen, en daar doen wilde theorieën de ronde over.

2018 wordt een jaar zonder “Game of Thrones” op televisie; de opnames van seizoen 8 zijn nog aan de gang. Dat voedt de speculaties over de manier waarop het epos zal eindigen.

Ravenpost

In Groot-Brittannië heeft de Royal Mail postzegels van "Game of Thrones" uitgebracht, met alle personages.  Om brieven per raaf te versturen.

Meest gelezen