Video player inladen...

Adil en Bilall filmen roadtrip naar filmfestival Palm Springs: "Het is hier allemaal Hollywoodshizzle"

In de marge van het filmfestival van Palm Springs zijn Adil el
Arbi en Bilall Fallah gehuldigd als een van de “10 directors to watch” in 2018. De namen van de 10 veelbelovende, meestal jonge regisseurs waren eind vorig jaar al bekendgemaakt, maar nu vond de ceremonie plaats tijdens een speciale brunch.

Het festival van Palm Springs is zowat de officieuze start van de race naar de Oscars. Voor Adil en Bilall is het een welgekomen promotie voor
“Patser”, of “Gangsta” zoals de film in de VS heet. Dit jaar hoopt het regisseursduo in Hollywood aan de slag te kunnen bij “Beverly Hills Cop 4” van producer Jerry Bruckheimer. Eddie Murphy heeft er de hoofdrol.

“Patser” speelt vanaf 24 januari bij ons in de zalen.  

Meest gelezen