Kinderkamer beschoten in appartementsblok in Schilde

In Schilde is in de nacht van dinsdag op woensdag een appartementsblok en een auto beschoten. Dat bevestigt het parket. Eén kogel belandde in de kinderkamer van een appartement. Van de daders is nog geen spoor.

In de nacht van dinsdag op woensdag werd een gezin uit Schilde plots opgeschrikt door schoten. Hun appartementsblok op de Turnhoutsebaan werd beschoten, en ook een auto die in de straat stond. Eén kogel belandde in de kinderkamer van het gezin, een andere in de gemeenschappelijke hal van het gebouw. Er werd ook geprobeerd om de auto in brand te steken.

Bij de schietpartij zijn geen slachtoffers gevallen. Van de daders is er nog geen spoor. Mogelijk is er een link met het drugsmilieu, maar dat kan het parket voorlopig niet bevestigen.

Meest gelezen