Video player inladen...

"Dank u wel, president Trump, boek ligt vandaag in de rekken"

De uitgever van het controversiële boek "Fire and fury: Inside the Trump White House" gaat het boek vandaag al te koop aanbieden. Dat is het antwoord van uitgeverij Henry Holt & Co en schrijver Michael Wolff op de dreigende taal van de advocaten van de Amerikaanse president. Trump wil de uitgave verhinderen. Gisteravond reageerde schrijver Michael Wolff met een opvallende tweet.

De uitgever en de schrijver van het boek "Fire and fury: Inside the Trump White House" hebben de hele heisa over de voorpublicatie van het boek aangegrepen om de release van het boek vier dagen te vervroegen.  

De release van het boek was gepland voor dinsdag 9 januari, maar nu zal "Fire and fury" al vanaf vandaag, vrijdag 5 januari, in de rekken liggen. De voorpublicatie uit het boek over de Amerikaanse president en zijn entourage deed heel wat stof opwaaien. Het boek is niet uit de media te branden.

De advocaten van Trump dreigen met een rechtszaak tegen de auteur en de uitgever, maar die gaan nu door met de publicatie. Michael Wolff heeft zijn boek gebaseerd op tweehonderd interviews met mensen uit de entourage van Trump. De auteur heeft de president van dichtbij gevolgd vanaf zijn eedaflegging.

Meest gelezen