Video player inladen...

Michael Wolff snoeihard voor Trump: "Ze noemden hem een debiel"

Michael Wolff, de auteur van het controversiële boek "The fire and the fury" over Donald Trump, heeft een interview gegeven aan de Amerikaanse tv-zender NBC. Wolff, zelf niet onbesproken, haalt ongemeen hard uit naar de Amerikaanse president. 

Donald Trump probeerde de publicatie van "The fire and the fury"  tegen te houden, maar de uitgeverij pakt de Amerikaanse president in snelheid en biedt het boek vandaag al te koop aan."Trump is de minst geloofwaardige persoon die ooit op de aarde heeft rondgelopen", zo zette auteur Michael Wolff  de toon tijdens het interview.  

Journalist Michael Wolff is zelf niet onbesproken. Bij eerdere publicaties kreeg hij het verwijt het niet te nauw te nemen met de waarheid.  Maar Wolff verdedigt zich en zegt dat hij wel degelijk drie uur met de Amerikaanse president heeft gesproken, eerst tijdens de verkiezingscampagne en later in het Witte Huis.

De meeste informatie kreeg Wolff naar eigen zeggen van de topmedewerkers van de president.  "Zij noemen Donald Trump bijna allemaal een debiel", besloot de auteur uit die gesprekken. "Trump leest niet en luistert niet, hij is als een kind. Het moet altijd en overal over hemzelf gaan.  Iedereen in zijn omgeving vindt Trump onbekwaam voor het presidentschap."

Bekijk het volledige interview met Wolff bovenaan in dit artikel.

Meest gelezen