Canadees verrast zijn hond met hindernissenparcours in de sneeuw

Het is momenteel berekoud in de Canadese stad Calgary, met temperaturen tot -25°C, en met karrenvrachten sneeuw er bovenop. Het is dan ook moeilijk zich op straat te wagen. Wat voor hondenbaasjes wel een probleem oplevert, want hun viervoeters willen wel graag de poten even strekken. Voor hond Linus is dat alvast geen probleem, nadat zijn baasje, Dan McFee, zich creatief in de ondergesneeuwde tuin had laten gaan.

McFee had immers een heel traject in zijn tuin uitgespit, waardoor er een soort van hindernissenparcours voor de hond ontstaan was. Van Linus werd dan verwacht dat hij over sneeuwheuveltjes, langs scherpe bochten en onder sneeuwbruggen zijn energie kwijt zou geraken. En eens de eindstreep gehaald, kon de hond opnieuw het gangentraject doorlopen.

Het filmpje werd op Facebook op enkele dagen tijd al meer dan 3,5 miljoen keer bekeken:

Meest gelezen