Het moment dat je verneemt dat je heel veel geld gewonnen hebt…

Velen dromen ervan en soms gebeurt het ook: een uitzonderlijk hoog bedrag winnen dankzij een lottobiljet. Het overkwam zopas Amo Riselli, een Britse taxichauffeur met Italiaanse roots uit Gloucester. De vader van 5 dochters won zomaar even 24,5 miljoen pond (27,5 miljoen euro!).

De 50-jarige Riselli op diverse Britse nieuwsmedia: "Ik kan niet geloven dat dit me overkomt. Toen ik hoorde dat ik de juiste cijfers had gekozen, trilde ik als een blad. En dat was toen ik nog dacht dat ik 240.000 pond gewonnen had. Maar mijn broer wees me erop dat ik wel eens de hele jackpot kon gewonnen hebben."

Een telefoontje moest dan de ultieme bevestiging geven, met natuurlijk een vreugde-uitbarsting zonder weerga tot gevolg:

"Ik mis mijn vrienden van het werk nu al, maar ik heb toch besloten om met pensioen te gaan. De enige reden is: omdat ik het nu kan. Ook al ben ik multimiljonair nu, toch zal ik altijd dezelfde persoon blijven. Al zal ik nu wel wat meer geld op zak hebben."

"Nee, ik ga niet meer meespelen op de lotto. Ik heb nu gewonnen. Laat de volgende keer maar iemand anders winnen."

Meest gelezen