Video player inladen...

Meisje zwaargewond na ongeval met vluchtmisdrijf in Schaarbeek

In de Brusselse gemeente Schaarbeek is een meisje van 5 zwaargewond geraakt nadat zij en haar vader door een auto waren aangereden. Het ongeval gebeurde in de Paul Deschanellaan. De twee inzittenden van de wagen sloegen na het ongeval op de vlucht, maar één van hen is intussen opgepakt.

Het ongeval gebeurde vanmiddag in de Paul Deschanellaan, aan het Josaphatpark. Een vader en zijn 5-jarige dochter zijn aangereden door een auto, waarvan de twee inzittenden op de vlucht zijn geslagen. De politie heeft een van hen intussen ingerekend, maar het is niet duidelijk of het om de bestuurder gaat.

Een ambulance kwam ter plaatse. Het meisje was eventjes in levensgevaar, maar is intussen aan de beterhand.

Het is al het tweede ongeval met vluchtmisdrijf dit weekend. Gisteren werden drie twintigers gegrepen door een auto aan de kerstmarkt in Hasselt. Ze raakten lichtgewond. De bestuurder reed door, maar kon even later worden opgepakt in een café in de buurt. Hij had te veel gedronken en reed zonder rijbewijs. 

Meest gelezen