Video player inladen...

Bart Kaëll klaar voor theaterversie van "De soundmixshow"

"De soundmixshow" zit in ons collectief geheugen als de talentenjacht die Bart Kaëll op VTM heeft gepresenteerd.  Nu is er ook een komische theaterversie van de show.  "Die gaat komende donderdag in première", zegt Bart Kaëll in "Van Gils & gasten".

Achttien jaar na het einde van "De soundmixshow" is er nu de theaterversie van de televisietalentenjacht.  Bart Kaëll, die het televisieprogramma destijds presenteerde, speelt ook in het theater de rol van presentator. 

U ziet Kaëll aan het werk in volgend fragment van "De soundmixshow" uit 1995.  Tijdens de laatste aflevering van dat seizoen introduceerde hij de toen nog volstrekt onbekende Kathleen Aerts. Kathleen Aerts zou later furore maken als zangeres van K3.  Kaëll illustreert in de studio van "Van Gils & gasten" dat ook hij bijzonder goed bekende zangers en zangeressen kan imiteren.

Video player inladen...

In de theaterversie van "De soundmixshow" speelt actrice Hilde De Baerdemaeker de rol van Valerie. Valerie wil samen met haar man deelnemen aan het programma.  Ook Peter Van De Velde krijgt een hoofdrol.  Bij Lieven Van Gils toonden De Baerdemaeker en Van De Velde  dat ze klaar zijn voor de première van "De soundmixshow". Die vindt plaats komende donderdag in het Fakkeltheater in Antwerpen.

Video player inladen...

Meest gelezen