Kelly Clarkson kan haar ogen niet geloven: "Oh my God, dat is Meryl! Meryl Streep!"

Een jaar geleden noemde Donald Trump actrice Meryl Streep nog "one of the most over-rated actresses in Hollywood". Maar die bewering heeft in ieder geval weinig indruk gemaakt op zangeres Kelly Clarkson. De hitzangeres van onder meer "Since U been gone", "Because of you" en "Stronger" en met 3 Grammy Awards op haar palmares is een verwoede fan van Streep gebleven. Dat bleek vannacht op de rode loper van de Golden Globes, toen ze bijna van de trap viel van verbazing bij het zien van La Streep.

Na een interview met de populaire tv- en radiopresentator Ryan Seacrest hielp deze laatste haar van de trap naar de rode loper toe. Clarkson begon plots hevig naar adem te happen en draaide zich om, hijgend van: "Oh my God! Oh my God! ’t Is Meryl. Dat is Meryl. Meryl Streep!" Seacrest kreeg even een hartstilstand, omdat hij dacht dat Clarkson van de trap ging vallen. Met piepstemmetje vroeg Clarkson dan aan Streep of ze even met haar mocht praten: "Want ik ben zo’n grote fan van jou!"

De meisjesachtige idolatrie van Clarkson veroverde onmiddellijk menig hart op sociale media:

Meest gelezen