Kind verstoort live-interview: Al Jazeera beleeft een "BBC-moment"

Kinderen die in beeld komen tijdens een interview, bij de BBC kennen ze het sinds vorig jaar. Al Jazeera heeft er aan het begin van het nieuwe jaar nu ook ervaring mee. Het zoontje van een Amerikaanse filmhistoricus amuseerde zich tijdens een skype-interview van zijn vader.

Het zoontje van de Amerikaanse filmhistoricus kwam in beeld tijdens een interview over de Golden Globes. De vader excuseerde zich, maar van de presentator hoefde het jongetje niet uit beeld. "We zijn blij dat er ook jongeren in het programma zitten", zei hij. Het kind rijdt met een speelgoedautootje over zijn vader en wuift vrolijk naar de camera.

Het BBC-moment waar Al Jazeera naar verwijst, dateert van vorig jaar. Toen verstoorden de kinderen van Robert Kelly zijn interview met de BBC. Die kinderen werden snel terug uit de kamer gehaald, maar zijn toch enorm populair geworden. Bekijk dat fragment hieronder:

Meest gelezen