Copyright 2018 The Associated Press. All rights reserved.

Uitgever boek Trump drukt meer exemplaren, wachttijd tot 4 weken

De uitgeverij van het ophefmakende boek over Donald Trump drukt meer exemplaren. Dat meldt CNNMoney. Kopers van het boek in de papieren versie moeten bij Amazon rekening houden met een wachttijd van 2 tot 4 weken.

Het boek "Fire and Fury: Inside the Trump White House" staat al sinds vorige woensdag op de eerste plaats in de bestsellerslijst van Amazon. Het bedrijf waarschuwt zijn klanten dat er een wachttijd geldt. Het e-book is natuurlijk wel nog verkrijgbaar. Ook in veel boekenwinkels in heel de VS zou het boek al uitverkocht zijn op dit moment.

Vorige week verschenen de eerste fragmenten uit "Fire and Fury". Trump beschouwt het boek als "fictie" en dreigde met juridische stappen. Dat zette de auteur Michael Wolff ertoe aan de publicatiedatum te vervroegen. Het boek verscheen vrijdag en was meteen een groot succes.

Meest gelezen