Mariah Carey pikt per ongeluk stoeltje in van Meryl Streep

Dat een prijsuitreiking in Hollywood vaak dolletjes en hectisch is, is gisteren nog maar eens gebleken tijdens de Golden Globes. Toen belandde de Amerikaanse zangeres en diva Mariah Carey op de stoel van actrice Meryl Streep.  

Carey was tijdens de pauze van de Globes -het moment dat er op televisie reclame wordt uitgezonden- op weg naar het toilet, maar raakte er uiteindelijk niet op tijd. De ceremonie startte opnieuw en de zangeres zette zich neer op de eerste lege stoel die ze vond. Dat bleek een zitje te zijn naast regisseur Steven Spielberg.

Bij de volgende pauze kwam plots actrice Meryl Streep opdagen die de "rechtmatige eigenaar" van de stoel bleek. Carey schaamde zich en bood haar excuses aan, maar Streep kon er duidelijk mee lachen: "Jij mag altijd mijn plaats innemen." Carey deelde het gênante moment graag mee via Twitter:

Meest gelezen