Video player inladen...

Al minstens 15 doden door modderstromen in Californië, ook Oprah staat in de modder

Na de bosbranden krijgt Californië af te rekenen met een nieuwe ramp, namelijk modderstromen. Die hebben al aan zeker 15 mensen het leven gekost, 24 anderen zijn nog vermist.

Reddingswerkers zijn nog altijd op zoek in ondergelopen en verwoeste huizen naar vermisten. In het gebied waar de afgelopen maand felle branden woedden, is het nu zwaar beginnen te regenen. Door de branden was de begroeiing grotendeels weg en waren er geen wortels meer om de grond vast te houden. Grote modderstromen zijn het gevolg.

Presentatrice Oprah Winfrey woont in het getroffen gebied. Haar buren moesten worden gered door een helikopter. Op Instagram plaatste ze drie foto's (swipe naar rechts op de foto om ze te zien). "Kijk hier hoe diep de modder is in mijn achtertuin", schrijft ze. "Ik bid voor onze gemeenschap." 

Meest gelezen